Et godt, glutenfritt alternativ for deg som vil bake uten hvetemel.
Til 6 stk:
50 g smør (romtemperert)
2 egg
2 dl yoghurt eller creme fraiche
0,75 ts salt
2 ts bakepulver
2 dl Sesam-mel
1 dl pofiber
2 ss fiberhusk
eventuelt sesamfrø (eller solsikkekjerner/valmuefrø) til å stø over
Sett ovnen på 175 grader.
Visp sammen egg, romtemperert smør, yoghurt, salt og bakepulver. Hell i resten av ingrediensene og bland sammen. La stå i 5-10 min.
Rull ut 6 rundstykker, legg dem på en bakepapirkledd stekeplate. Pensle gjerne med melk eller egg og strø over sesamfrø. Stek i 25-30 minutter til de har blitt gylne i fargen.
Per 100 g | kcal | protein | karbohydrat | fett | fiber |
230 | 14 | 5 | 15 | 13 |