Med kremost i deigen og valmuefrø over får du noen saftige og lekre rundstykker.
Til 9 stk:
1 pakke 250 g Sunnere Fiberbrød
3 dl vann
1 pakke Tine kremost for baking (200 g)
1 ts Sukrin
Valmuefrø
Sett stekeovnen på 175 grader.
Bland brødmiksen med 3 dl vann, 1 ts Sukrin og 1 pakke Tine kremost til baking med en stavmikser.
Del deigen i 9 deler og trill til rundstykker som drysses med valmuefrø. Ha en bolle med vann som du dypper hendene i slik at ikke deigen setter seg fast.
Legg rundstykkene på bakepapirkledd stekeplate. Stekes i ca 45 minutter.
Denne oppskriften har vi hentet fra Marianne de Bourg. Foto: Per Erik Jæger
Per 100 g | kcal | protein | karbohydrat | fett | fiber |
211 | 9 | 3 | 15 | 15 |