Sprø og gode kjeks du lager enkelt i vaffeljernet.
50 g smør
100 g SukrinSirup Gold
30 g Sukrin+
1 egg
1/2 ts bakepulver
160 g hvetemel
40 g FiberFin
85 g Sukrin Dark Chocolate
Ha smør, SukrinSirup og Sukrin+ i en liten kjele. Varm forsiktig opp, til alt er smeltet sammen. Rør inn egg, bakepulver og mel til det blir en fyldig deig. Sett i kjøleskap i minst 30 min.
Klem eller kjevle deigen ut så tynn som mulig, og stek i et smurt vaffeljern til de blir gyllene. Legg over på rist, og la kjeksene avkjøle seg i minst 1 time. Jo lenger de får tørke, jo sprøere blir de.
Smelt sjokolade, og hell over kjeksene, eller dypp kjeksene ned i sjokoladen. Avkjøl og oppbevar i kjøleskap.
Denne oppskriften har vi hentet fra Linda Stuhaug
Per 100 g | kcal | protein | karbohydrat | fett | fiber |
309 | 6 | 24 | 16 | 20 |